Wmo Beleidsplan

Gemeenten zijn bij wet verplicht hun uitgangspunten voor de Wmo vast te leggen in een Wmo Beleidsplan. In Deventer is daarom recent een nieuw Wmo Beleidsplan vastgesteld. Hierin wordt, naast een breed beeld voor de richting van de Wmo, deze keer ook meer gedetailleerd stilgestaan bij de aanbesteding en de vertaling die de uitgangspunten hebben in een aanbesteding.

Bekijk het recent vastgestelde Wmo beleidsplan. Hoofdstuk 1 beschrijft de huidige situatie. Hoofdstuk 2 een toekomstige situatie.

Besloten is om de huidige koers vast te houden en vervolgstappen te maken op onderdelen die passen bij de transitie naar meer eigen regie, langer zelfstandig thuis wonen en inclusie.


Raamovereenkomst Wmo

De huidige raamovereenkomst Wmo kent nog één mogelijkheid tot verlenging. De gemeente maakt hiervan gebruik en verlengt het contract tot 31-12-2022. In de tussenliggende tijd vindt er een nieuwe aanbesteding plaats. Via deze webpagina houden wij u op de hoogte.


Uitnodiging

Graag nodig ik een ieder die hieraan behoefte heeft uit voor een kort groepsgesprek over het beleidsplan Wmo en de uitgangspunten die hierin staan verwoord. In groepen van ongeveer 10 personen wil ik via Teams stil staan bij de vragen die er leven en invulling die wij in Deventer hopen te geven aan uitgangspunten voor de Wmo.

Wilt u meepraten? Meldt u dan aan bij Cisca Nanuru Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een van de onderstaande momenten: 

  • Donderdag 26-8 van half 10 tot 11uur
  • Dinsdag 31-8 van half 10 tot 11uur
  • Woensdag 1-9 van half 4 tot 5uur
  • Vrijdag 3-9 van 1uur tot half 3

Mochten bovenstaande geplande momenten onvoldoende blijken, dan plannen wij er uiteraard een aantal extra. Zo kunnen we iedereen die dat wil nu op een juiste manier spreken en informeren.

Ik hoop een ieder die daar behoefte aan heeft na de zomer te spreken. Voor nu wens ik iedereen een prettige en gezonde zomer.

Linda Lablans

Op de hoogte blijven

Samenwerking tussen: 

deventer         olst wijhe