Beste zorgaanbieders,

Allereerst hartelijk dank voor uw begrip en medewerking bij deze veelomvattende migratie naar de nieuwe applicaties van de gemeenten. Het einde van de freezeperiode is nu in zicht. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om de livegang van de nieuwe applicaties binnen onze gemeenten mogelijk te maken. Dat heeft er toe geleid dat we vanaf nu het berichtenverkeer weer deels kunnen gebruiken.


Concreet betekent dit dat u voor nu de declaraties en start-stopberichten weer kunt verzenden. In de werkwijze van aanbieder naar de gemeente is hierin niets gewijzigd.

Op dit moment werken we aan de laatste punten van de applicatie waarin de toewijzingen worden opgesteld. We hopen deze op maandag 17 januari a.s. in gebruik te kunnen nemen. We houden u hiervan uiteraard op de hoogte.

 

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, kunt u uiteraard contact met ons op nemen:

Deventer Jeugd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deventer WMO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Olst-Wijhe Jeugd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Olst-Wijhe WMO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raalte Jeugd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raalte WMO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de hoogte blijven

Samenwerking tussen: 

deventer         olst wijhe