Op maandag 9 november 2020 gaat de inkoop WMO 2019 voor de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe weer open.

De inschrijving sluit op zondag 27 december 2020 23.59 uur.

Dit geeft nieuwe partijen de mogelijkheid om zich in te schrijven op de Raamovereenkomst WMO 2019 voor de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe per 1 februari 2021. Bovendien biedt dit gecontracteerde partijen de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren.

Voor gemeente Olst-Wijhe kan er binnen deze inkoopprocedure alleen ingeschreven worden voor de maatwerkvoorziening ‘Ondersteuning bij een schoon huis’.

Nieuwe partijen

Voor de inschrijving maken wij gebruik van het programma Aanbestedingskalender.nl. U vindt de aanbesteding onder: Inkoop Wmo 2019 gemeenten Deventer en Olst-Wijhe.

Aanbestedingskalender.nl

Het aanvragen van de vereiste documenten kan tot 8 weken duren. Let op dat u deze op tijd aanvraagt. Alle communicatie verloopt via de Aanbestedingskalender, vragen over het Procesdocument vallen onder Hoofdstuk 1 t/m 3 en de raamovereenkomst onder Hoofdstuk 4. Berichtgeving direct aan de gemeente is niet mogelijk.

Wijzigingen reeds gecontracteerde partijen

Wilt u een aanpassing doen in welke maatwerkvoorzieningen u levert? Is uw bankrekeningnummer gewijzigd? Of zijn er andere wijzigingen die zich in uw situatie hebben voorgedaan? U kunt tijdens de openstelling van de aanbesteding uw wijzigingen doorvoeren. Trek uw inschrijving in, pas het document waar de wijziging zich voordoet aan en dien uw inschrijving opnieuw in. Komt u er zelf niet uit, dan kunt u voor hulp contact opnemen met de Aanbestedingskalender.

 

Op de hoogte blijven

Samenwerking tussen: 

deventer         olst wijhe