Graag nodigen we u uit voor een bijeenkomst op 4 april 2019. Deze bijeenkomst staat in het teken van elkaar beter leren kennen. Dit is op verzoek van verschillende partners

In het veld waarin u veel hetzelfde doet, elkaar kunt aanvullen en kennis en ervaring kunt delen is een eerste stap elkaar beter leren kennen. Hiervoor hebben we een actieve avond georganiseerd waarin u op een uitdagende manier elkaar kunt ontmoeten, inspireren in de uitvoering van de Wmo en gezamenlijk uw verdere samenwerking kunt vormgeven. Ook kunt u uw uitdagingen bespreken en natuurlijk ook uw successen.

Daarnaast willen we met u spreken over de doorontwikkeling van het waarderingssysteem. Afgelopen zomer bleek dat het waarderingssysteem zoals genoemd in de raamovereenkomst 2019 niet aansluit op de uitstroom van alle cliƫnten. Hierop hebben we actie ondernomen en Saxion betrokken bij de doorontwikkeling. Daarom is Saxion hier ook bij aanwezig.

Datum: 4 april, van 18.00 - 20.30 uur
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6b

Programma

17.30 - 18.00 uur Inloop (na etenstijd)
18.00 - 18.05 uur Welkom en opening
18.05 - 18.30 uur Saxion doorontwikkeling waarderingssysteem
18.30 - 20.15 uur Interactieve deel
20.15 - 20.30 uur Afsluiting

Aanmelden

Voor deze bijeenkomst meldt u zich aan door een e-mail te sturen naar Guler Pehlivan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot 4 april!

Op de hoogte blijven

Samenwerking tussen: 

deventer         olst wijhe