De Inkoop WMO 2019 voor de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe is gepubliceerd op de Aanbestedingskalender. De inschrijving sluit op 31 maart 2019 23.59 uur.

Dit geeft nieuwe partijen de mogelijkheid om zich in te schrijven op de Raamovereenkomst WMO 2019 voor de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe. Bovendien biedt dit gecontracteerde partijen de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren.

Naar de publicatie over de inkoop WMO 2019 gemeenten Deventer en Olst-Wijhe op Aanbestedingskalender.nl

Nieuwe partijen

Voor de inschrijving maken wij gebruik van het programma Aanbestedingskalender.nl. Bekijk de publicatie over de inkoop WMO 2019 gemeenten Deventer en Olst-Wijhe op Aanbestedingskalender.nl

Aanbestedingskalender.nl

Het aanvragen van de vereiste documenten kan tot 8 weken kan duren. Let op dat u deze op tijd aanvraagt. Alle communicatie verloopt via Aanbestedingskalender.nl, vragen over het Procesdocument vallen onder Hoofdstuk 1 t/m 3 en de raamovereenkomst onder Hoofdstuk 4. Berichtgeving direct aan de gemeente is niet mogelijk.

Wijzigingen reeds gecontracteerde partijen

Wilt u een aanpassing doen in welke maatwerkvoorzieningen u levert? Is uw bankrekeningnummer gewijzigd? Of zijn er andere wijzigingen die zich in uw situatie hebben voorgedaan? U kunt tijdens de openstelling van de aanbesteding uw wijzigingen doorvoeren. Trek uw inschrijving in, pas het document waar de wijziging zich voordoet aan en dien uw inschrijving opnieuw in.

 

Op de hoogte blijven

Samenwerking tussen: 

deventer         olst wijhe