Dit bericht is bestemd voor de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe.

Op 15 november 2017 hebben wij u bericht over de uitvraag van de reële kostprijs 2019. In een bijeenkomst op 15 januari 2018 presenteren wij u graag in grote lijnen de geanonimiseerde uitkomsten uit de uitvraag reële kostprijs.

De gemeente Deventer en Olst-Wijhe kiezen in 2019 voor het hanteren van een vastgesteld tarief voor alle aanbieders.

Bijeenkomst 15 januari 2018

Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst reële kostprijs 2019. Onze voorlopige reactie en conclusies lichten wij toe. Op basis daarvan vindt een gedachtenuitwisseling plaats. Tevens zullen de ingekomen reacties besproken worden naar aanleiding van de uitgangspuntennotitie inkoop Wmo 2019.

  • Datum en tijd: 15 januari 2018, van 17.00 uur tot 18:30 uur
  • Locatie: stadhuis Deventer, Grote Kerkhof 1 (Auditorium).

Aanmelden per e-mail

U meldt u zich aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Wij bevestigen uw aanmelding.

Vanaf 1 juni 2017 is de AMvB reële kostprijs maatschappelijke ondersteuning van kracht. Er is een nieuw artikel 5.4 toegevoegd aan het uitvoeringsbesluit Wmo 2015. Het artikel heeft tot doel dat de gemeente een reële prijs betaalt voor een Wmo-dienst, waarmee de aanbieder kan voldoen aan de gemeentelijke eisen van kwaliteit en continuïteit van deze dienst en de arbeidsrechtelijke verplichtingen aan de beroepskracht die de dienst verleent.

Uw gegevens toesturen

Lang niet alle zorgaanbieders hebben de kans benut om ons te informeren over de reële kostprijs. Daarom verlengen wij de reactietermijn. Het ingevulde format mailt u uiterlijk 10 januari 2018 naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Indien wij over de toegezonden informatie vragen hebben, dan nemen wij contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen over dit bericht, dan kunt u hierover een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de hoogte blijven

Samenwerking tussen: 

deventer         olst wijhe