Kunstatelier, Leer-en werkbedrijf, Dagbesteding, Kunsteducatie, Cultuurparticipatie, Cursus en Training.

Kunst en kunstbeleving voor iedereen toegankelijk/mogelijk maken.
Kunst als het middel om een breder doel te bereiken. 

Op maandag en dinsdag dagbesteding en leer-werkplek voor mensen met NAH, ASS, LVG, Psychosociale problematiek. Een inspirerende leer- werkplek in het hartje van Wijhe. Aangesloten bij het samenwerkingscollectief Kleinschalige Zorg Salland. Erkend leer-werkbedrijf Calibris en Savantis

Almira Zorg en Welzijn geeft zorg, hulp, begeleiding, ondersteuning en aandacht op maat aan een ieder die voor lange of korte tijd deze hulp en ondersteuning nodig heeft.

Atelier Fikret biedt de ondersteuning en begeleiding van gehandicapten aan op het gebied van beeldende kunsten.

Algemene ondersteuning, begeleiding en lichte verzorging.


Voor mensen met een verstandelijke beperking, psychische problematiek, persoonlijksheidproblematiek, verslaving, mensen aan de rand van de samenleving en ouder kind begeleiding.


In de begeleiding gaat het om mensen met hun systeem en wat daar ondersteunend in begeleid dient te worden. Dit kan enorm verschillen van mens tot mens. Vandaar het brede aanbod aan resultaatsgebieden dat bedient wordt.


Ambulante algemene ondersteunende begeleiding is een heel breed begrip. Heel gerichte en praktische ondersteuning wordt geboden, kort- of langdurig..

Blijkt een meer specialistische hulpvraag nodig,dan wordt de weg naar de specialist gezocht en ondersteund.

De at.groep biedt jobcoaching en arbeidstoeleiding. Het onderdeel at zorg biedt GGZ, zowel voor jeugd als volwassenen.
Tenslotte wordt ook WMO begeleiding aangeboden, ter ondersteuning aan jobcoaching en behandeling.

De at groep heeft een samenwerkingsverband met de Ambelt, speciaal onderwijs voor het leveren van onderwijs/zorg arrangementen.

abcdecirkel behartigt de belangen van jongeren en volwassenen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), burn-out klachten, autistische spectrum stoornis (ASS) en (in overleg) voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVG). Wij bieden dagbesteding, individuele- en ambulante begeleiding, arbeidstraining, coaching en re-integratie.

abcdecirkel beschikt in Olst (hoofdvestiging in Huize Westervoorde, voormalige gemeentehuis Olst) over een eigen dagactiviteitencentrum, een koffie- en theehuis en een winkel; daarnaast is er een houtwerkplaats op het industrieterrein van Olst, genaamd Loods 64. Mensen kunnen hier deelnemen aan dagbestedingsactiviteiten en/of arbeidstraining volgen.

In Deventer, aan het Stationsplein 3, heeft abcdecirkel een ijssalon, IJZenSO, waar mensen middels een leer-/werkplek kunnen werken aan het weer participeren in de (werk)maatschappij (zie gegevens IJZenSO).

Op de hoogte blijven

Samenwerking tussen: 

deventer         olst wijhe